Vad fan hände?

Jaha... nej men Tjaa? Eller va?
Haha det här med att blogga har jag provat förr, men det gick inte så där supertoppen. Men nu gör vi ett nytt försök! Egentligen är det för min egen skull, för att jag själv ska kunna se hur jävla stark jag är, för trots allt jag har lyft och hur långt jag har kommit på kort tid, så har jag svårt att tro att jag kan nånting alls...
 
Det här kommer bli en liten "resedagbok". Först mot SM i Styrkelyft, som går av stapeln i Norrköping i början på juli, och sen har jag bestämt mig för att ställa upp i Queen of the vikings i kungsör i oktober. Allt är Karin "Bobby" Nilssons fel! Jag vill bara tillägga att jag har inte medaljchans i någon av dessa tävlingar, men jag ser det här som tillfällen att få träffa underbara och fantastiska människor, och få lära mig  mer om sporterna och om mig själv. För hittils har jag inte mött någon inom varken styrkelyft eller strongman/strongwomen som inte vill peppa eller dela med sig av vad de kan. Alla är så förbannat snälla och trevliga hela tiden!
 
Så... mitt första inlägg... om någon kan det här med att fixa till själva utseendet så är jag himla tacksam om ni har lust att hjälpa mig, för jag har inte den blekaste aning om hur man gör!
 
Mossa mossa på er, alla männskobarn!

Kommentera här: